DESCRIEREA TEHNICA

Un Access Point este instalat în locația clientului. Utilizatorii se conectează la rețeaua WiFi prin introducerea numărului de mobil sau folosind rețelele sociale Facebook, Google+, LinkedIn sau Twitter.

După validarea accesului, sistemul FreeWiFi® înregistrează și stochează adresa MAC a utilizatorului, tipul terminalului folosit, sistemul de operare, timpul și data de conectare, durata conexiunii sau datele din profilul public al rețelei sociale (nume, prenume, vârsta, sex și data de naștere).

colectarea datelor

01

Pentru a accesa internetul prin soluția FreeWiFi utilizatorul introduce numărul de mobil sau se autentifică folosind una dintre rețelele sociale Facebook, Google+, LinkedIn sau Twitter.

02

La câteva secunde se trimite PIN-ul de autentificare prin SMS, verificând astfel numărul de mobil. In cazul în care autentificarea se face cu o rețea socială validarea datelor se face automat.

03

Dupa validarea accesului, sistemul înregistrează și stochează adresa MAC a utilizatorului, tipul terminalului folosit, sistemul de operare, timpul și data de conectare, durata conexiunii, locația la care s-a conectat, precum și date demografice.

04

Sistemul nu înregistrează informații precum: pagini vizitate, parole, mail-uri trimise sau primite.

 



 

  • Bazele de date sunt stocate pe servere securizate găzduite în cel mai performant centru de date din România - GTS Telecom.
  • Accesul către baza de date se face printr-un canal securizat de comunicare server to server.
  • Router-ul instalat în locația clientului beneficiază de garanție pe toata durata contractului.
  • Pentru orice problemă punem la dispoziția clienților serviciul de asistență tehnică.

YOUR AVATAR