Prelucrarea datelor cu caracter personalFreeWiFi System SRL a indeplinit toate cerintele de securitate in conformitate cu prevederile Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, in urma caruia a primit Autorizatia de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal Nr.21789.

Colectarea datelor se va face in scopul: informarea utilizatorilor sau a clientilor privind situatia contului de pe site-ul www.freewifi.ro, dar si pentru activitati de publicitate, marketing si/sau promovare, cercetare de piata si statistica, de cunoastere a comportamentului consumatorului  dar si de urmarire si verificare a vanzarilor.

De la completarea formularului de comanda sau de inregistrare a contului in site-ul www.freewifi.ro dvs. acceptati negresit ca datele personale introduse sa intre in baza de date a FreeWiFi System SRL, ce le va prelucra pe acestea sub Autorizatia de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal Nr.21789.

In cazul in care o data pe an doriti sa vi se confirme ca datele personale sunt sau nu prelucrate sau daca doriti sa interveniti asupra datelor transmise, sau sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor sau sa solicitati stergerea lor, exceptie facand cazurile prevazute de lege, atunci trebuie sa trimiteti o cerere scrisa la adresa Str. Mihai Eminescu, Nr. 163, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti.