I. Date generale
Societatea FreeWiFi System SRL în continuare denumită ca și “Furnizor” are următoarele date de identificare:

Nume: SC FreeWiFi System SRL
Cod unic de înregistrare: 35228231
Nr. Inmatriculare: J40/13953/2015
Sediu social: CALEA GIULESTI 337B, Sector 6, Bucuresti

Date de contact:
Telefon - 0721.260.892;
Adresa mail: info@freewifi.ro - suport comercial
suport@freewifi.ro - suport tehnic

FreeWiFi este marcă înregistrată și reprezintă un serviciu alcătuit din sisteme de telecomunicații dar și software în vederea oferirii unui serviciu ce poate fi folosit ca intrument de marketing și promovare în conformitate cu legile in vigoare.

Termeni:
Cumpărător - persoană fizică / persoană juridică ce își face Cont în Site și efectuează o Comandă.
Client - persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către FreeWiFi System SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între FreeWiFi System și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.
Cont – secțiunea din Site formată dintr-un nume de utilizator și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.).
Nume utilizator - nume sau alias al Clientului sau Cumpărătorului declarat de acesta în momentul creării Contului.
Site – domeniul www.freewifi.ro și subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilită de catre Vânzător.
Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezentă fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
Conținut

  • Toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
  • Continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • Informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • Informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • Date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre FreeWiFi System SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

II. Proprietate intelectuala
Continutul si designul www.freewifi.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Furnizorului si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.freewifi.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Furnizorului.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.freewifi.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Furnizorului.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.freewifi.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.freewifi.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Furnizorului.

III. Proceduri contractuale:
3.1.. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
3.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
3.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
3.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

IV.  Procesul de vanzare prin intermendiul www.freewifi.ro
4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Furnizorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Furnizorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa oricarui angajat al Furnizorului folosind datele de contact puse la dispozitie, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.
4.3. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de servicii SMS, care sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A.
4.4. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electornice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Furnizorului
4.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

V. Cesionare si subcontractare
Furnizorul, pentru onorarea comenzii, poate cesiona catre si/sau subcontracta o terta parte cu informarea Clientului/Cumparatorului dar fara a avea nevoie de acordul acestuia. Responsabilitatea fata de Comanda si obligatiile contractuale fata de Client/Cumparator vor fi intotdeauna a Furnizorului.

VI. Comanda, retragerea produselor si reclamatiile
6.1. Clientul sau Cumparatorul poate achizitiona produsul Free WiFi de pe site inregistrandu-se cu un Nume de ultilizator si apoi din Cont plasand comanda catre Furnizor. Produsul sau Serviciul va fi livrat in limita stocului disponibil in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Adaugarea unui item in cosul de cumparaturi fara confirmarea comenzii nu va atrage dupa sine confirmarea comenzii si rezervarea bunului sau serviciului selectat in cos.
6.2. Clientul sau Cumparatorul este responsabil de siguranta si securitatea datelor de acces pentru accesarea Contului.
6.3. Finalizarea comenzii reprezinta acceptul clientului de a fi facturat si de a i se trimite bunul sau serviciul la adresa mentionata. Cumparatorul sau Clientul in momentul finalizarii comenzii este obligat sa se asigure ca toate datele completate sunt corecte si adevrate. Pentru eventualele intarzieri aparute datorita informatiilor eronate completate de Cumparator sau Client Furnizorul nu va fi responsabil sau tras la raspundere. De asemenea finalizarea comenzii acorda Furnizorului dreptul de a contacta Clientul sau Cumparatorului sa il contacteze pe acesta prin orice mijloc posibil.
6.4. Furnizorul poate refuza comanda Clientului sau Cumparatorului fara a fi responsabil de plata unor daune si/sau interesa in cazul in care:
banca Cumparatorului sau Clientului nu accepta plati online prin cardul bancar oferit acestuia;
anularea procesului de virament de catre procesatorul agreat de Furnizor;
datele introduse de Cleint sau Cumparator in formularul de comanda sunt incorecte sau incomplete;
6.5. In cazul in care Cumparatorul sau Clientul isi anunta intentia si face cererea de retragere si daca acesta ofera inapoi produsul in conditiile si starea in care a fost livrat initial de catre Furnizor atunci modalitate de rambursare va fi facuta asemenea cum a fost integistrata plata in mod normal, mai exact daca plata a fost facuta cu card sau prin virament bancar atunci suma platita va fi restituita in contul respectiv. In cazul in care plata a fost facuta numerar atunci Furnizorul poate restitui banii tot in numerar cerand Clientului sau Cumparatorului sa se deplaseze pana la punctul de lucru indicat de Furnizor, in cazul in care Clientul sau Cumparatorul nu indica altfel.
6.6. In cazul in care Furnizorul nu s-a oferit sa recupereze bunurile vandute catre Cumparator sau Client si care fac obiectul cererii de retragere atunci acestea nu vor fi trimise inapoi pana cand respectivul nu va trimite dovada trimiterii bunului sau pana cand bunul nu ajunge inapoi la Furnizor.
6.7. Trimiterea bunului inapoi ca efect al cererii si acceptarii de retragere se face pe cheltuiala Clientului sau Cumparatorului.
6.7. Daca in livrarea comenzii Furnizorul depaseste 14 zile calendaristice pentru livrarea produselor atunci Clientul sau Cumparatorul poate initia procedura de retragere a Comenzii si returnarea sumei de bani platite pentru aceasta Comanda.

VII. Livrarea produselor
7.1. Livrarea produselor se face pe cheltuiala Clientului sau Cumparatorului in cazul in care Furnizorul nu s-a oferit sa acopere acest serviciu.

VIII. Neacceptarea cererii de retragere
8.1.Produsele si serviciile achizitionate nu pot fi returnate in urmatoarele conditii:
• atunci cand serviciile achizitionate au fost pe deplin prestate;
• atunci cand produsele sunt vizibil avariate sau nu functioneaza;
• atunci cand produsele au fost personalizate de catre Cumparator si/sau carora li s-au adaugat alte elemente;
• furnizarea de bunuri sau servicii al caror pret depinde preturile tertilor cu care Furnizorul are contract si este independent de modificarea acestora;

IX. Facturare si modalitati de plata:
9.1. Preturile afisate de Furnizor pe site-ul Free WiFi sunt exprimate in RON si contin TVA, mai putin cele ce fac referire la serviciile de telecomunicatii care nu contin TVA si sunt exprimate in EUR.
9.2. Termenul, modalitatea de plata si pretul sunt specificate in fiecare comanda. Furnizorul va emite o factura catre Client sau Cumparator conform datelor de identificare introduse de acesta.
9.3. Trimiterea facturii se va face prin intermediul postei electronice sau prin Contul Clientului sau Cumparatorului.
9.4. Furnizorul nu va trimite in avans nici un produs sau nu va oferi nici un serviciu fara confirmarea platii de catre Client sau Cumparator exceptie facand serviciile de telecomunicatii oferite pe baza unui contract, situatie cand acestea vor fi facturate la finalul ulterior folosirii acestora.

X. Raspundere
10.1.Furnizorul nu poate fi responsabil pentru eventuale daune de orice fel rezultate din actiunile sale de a isi respecta contractul si livrarea produselor precum nici din utilizarea produselor dupa livrarea acestora catre Client sau Cumparator, pierderea fiind inclusa in acest amendament.

XI. Prelucrarea datelor cu caracter personal
11.1. Furnizorul a indeplinit toate cerintele auditului de securitate efectuat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, in urma caruia a primit Autorizatia de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal Nr. 21789; toate datele colectate sunt detinute in coproprietate in conformitate cu Termenii si Conditiile Serviciului pentru Utilizatori(TCSU) pe care fiecare Utilizator le agreaza la momentul inscrierii pe reteaua Clientului.
11.2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia sa prelucreze informatiile in conditii de siguranta si doar in scopurile declarate.
11.3. Scopul colectarii datelor: informarea Clientului sau Cumparatorului cu privire la situatia contului sau, evolutia comenzilor, activitati comerciale si de promovare, de marketing, de pulicitate, de media, administrative, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
11.4. Odata citit acest articol ati luat la cunostinta ca vi se vor respecta toate drepturile si mai exact dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
11.5. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi predate in baza unei cerere exprese din partea autoritatilor Politiei, Parchetului General sau oricarei institutii abilitate a statului.

XII. Forta majora
12.1. Furnizorul, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.freewifi.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Furnizorului . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.freewifi.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.freewifi.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
13.1. www.freewifi.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.freewifi.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Legislatia aplicabila
14.1. Serviciile oferite de Furnizor prin intermediul www.freewifi.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.freewifi.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FreeWiFi System SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XV. Prezentarea ofertei
15.1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.freewifi.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.freewifi.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.freewifi.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Garantie
16.1. Toate Bunurile comercializate de catre Furnizor beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte iar certificatele de garantie sunt emise direct de producator.